Laden...

Het verlies van een naaste

Afgelopen weekend vernamen wij zeer pijnlijk nieuws. Een vaste waarde in het jeugdhuis, een vriend van alle medewerkers en klanten werd van ons weggenomen. Met groot verdriet en diepe verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Michaël. Michaël was bij ons bekend als steward die samen met zijn collega’s Ben en Reinout ervoor zorgde dat de fuiven vrij bleven van aanvaringen, maar ook in de vrijwilligersgroep dragen we hem hoog in het vaandel. Zo nam hij steeds de jonge veulens onder zijn vleugels. Ze leerden van hem de kneepjes van het vak en volgen zo vandaag de dag nog steeds zijn regimes.

Ter nagedachtenis van Michaël houden wij komende vrijdag een sereen herdenkingsmoment om 19u tijdens onze zomerbar. Tevens zal er een collecte bus zijn en zullen wij de opbrengsten van die avond schenken aan de vereniging AWEL. AWEL is een organisatie die luistert naar alle kinderen en jongeren met een vraag, een verhaal of een probleem en deze ten volle ondersteunt.

We beseffen nu meer dan ooit, hoe broos en kwetsbaar het leven is. Daarom zullen wij als vereniging nog sterker inzetten op het begeleiden van onze jongeren. Zij kunnen steeds bij ons terecht.

Ten slotte willen wij ook graag onze steun betuigen aan alle vrienden en familie van Michaël. Woorden schieten tekort om jullie te troosten in dit grote verlies. Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe voor de komende tijd. De herinnering aan Michaëls toewijding als medewerker zullen wij nooit vergeten.

Het ga je goed Michaël ❤️

Facebookpost

Zenith-café evenement