Laden...

Lid worden

Het verhaal van de 1000 Zenithianen

Als lid van JH Zenith sluit je je aan bij één van de grootste en meest actieve verenigingen van Dendermonde. De voorbije jaren klokten we steeds af rond de 400 ingeschreven leden. Hiermee behoort Zenith tot één van de grootste jeugdhuizen van Vlaanderen.

Quantacosta?

De lidkaart kost 5 euro en is een heel jaar geldig. Vanaf 1 juli betaal je nog 2,50 euro voor een lidkaart voor dat jaar.

Is het leven leuker met een lidkaart?

  • Met je lidkaart krijg je 1,50 euro korting op elke fuif die in Zenith wordt georganiseerd. Op optredens, comedy nights, filmavonden en activiteiten krijg je minstens 1 euro korting.
    In 2018 kon je met een lidkaart in totaal 95,50 euro korting krijgen (54,50 euro op de fuiven en 41 euro op de concerten, de comedy nights, de filmavonden en de activiteiten).
  • Er worden ledenfuiven en ledenconcerten georganiseerd waar je als lid GRATIS binnen mag.
  • Als je op je bek valt, dan ben je verzekerd (verzekering burgerlijke aansprakelijkheid).
  • Je ontvangt, indien je dat wil, maandelijks de ledenmail met informatie over de komende activiteiten.
  • Je steunt de werking van het jeugdhuis
  • Je kunt ten allen tijde deelnemen aan de stuurgroep (= de werking van het jeugdhuis) om zo een activiteit voor te stellen of te organiseren

Wil je lid worden?

Spreek iemand aan in het jeugdhuis, aan de toog of aan de kassa, of kom eens langs tijdens de openingsuren van het secretariaat of het zenithcafé.

Zin om eens te helpen?

[contact-form-7 id=”34″ title=”Ik wil helpen”]