Laden...

Bar Blot: CULTUURAVOND

☀️ Welkom bij de cultuuravond van Bar Blot! ☀️

Bereid je voor op een heerlijke avond vol muziek, dans en woord! Lokale artiesten uit Dendermonde zullen het beste van zichzelf laten zien en jullie laten ervaren wat cultuur te bieden heeft in onze stad.

Volgende artiesten kan je verwachten:

Carolijn Lauwers:
Met haar unieke stem en gitaar kun je een klassieke singer-songwriterervaring verwachten die nooit teleurstelt. Met een combinatie van zelfgeschreven nummers en covers van bands zoals The Lumineers belooft dit een prachtige ervaring te worden.

Esther De Hoon:
Met haar debuut ‘Kortleven’ heeft ze zich bekend gemaakt als dichter in Dendermonde. Ze schrijft over onbesproken gevoelens en gedachten die ze graag met jullie wil delen. Ze zal enkele gedichten voordragen uit haar meest bekende werken tijdens deze avond. Ook zal zij zorgen voor de nodige decoratie tijdens het evenement aan de hand van oude cd’s en spiegels.

Avery Bertrand:
Hij is een dichter geboren in Rwanda en opgegroeid in België. Als hoofdtrekker van ‘Dendermonde spreekt’ komt Bertrand ons betoveren met zijn prachtige gedichten zoals ‘Parfum van het leven’. Zijn werk is te zien, te horen en te ervaren op zijn blog ‘Underneath the color’, op sociale media, in het boek ‘Afrolit’ en op het podium.

One Frame Movement:
Het instrumentale trio One Frame Movement neemt je mee op een muzikale reis met hun samenstelling van toetsen, contrabas en slagwerk. Geïnspireerd door diverse invloeden, creëren ze kleurrijke en eigenzinnige composities die ze vervolgens weer uit elkaar halen. In 2020 brachten ze hun gelijknamige EP uit, waarbij ze de aandacht trokken van artiesten zoals Lefto en Klara (Take 6). Het echte spektakel vindt echter plaats tijdens hun live optredens, waar ze de boel graag ontwrichten met improvisatie en verrassende wendingen.

GRATIS TOEGANG

Deuren open: 18u00

Timetable:

19u00-19u 30: Carolijn Lauwers

19u45-20u: Esther Spreekt

20u – 20u30: Oneframemovement Jazz Band

20u45-21u: Bertrand spreekt

21u15- 21u45: Oneframemovement Jazz Band

22u-22u30: Esther en Bertrand

TEAM ZENITH