Laden...
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZA 26.11: CHAUD w/ TLP

26/11/2016 @ 22:00 - 04:00

Chaud presenteert steeds het allerbeste in urban, R&B en hip hop!

Inkom?
Leden/VVK: 3,5 €
Niet-leden: 5 €

Op het menu?
▷ ▸ ▹ TLP aka Troubleman
“TLP e ne party dj”, zong Flip Kowlier ooit. Maar hij is méér dan dat: ‘the man, the legend‘ die een vaste waarde is bij Studio Brussel en in het Belgische nachtleven. Al 30 jaar ‘running’ in de business en nog steeds onvermoeibaar.

▷ ▸ ▹ Ephonk Ft. DVTCH NORRIS
Deze Antwerpenaar staat vaak aan de zijde van Coely (‘Don’t Care’), maar redt het ook alleen! Hij liet  zijn singleSeeking Closure ft. Yann Gaudeuille’ in stijl op de wereld los, zijn eerste EP bij Beatville is op komst en Red Bull Elektropedia Awards nomineerden hem voor beste Breakthrought Artist en de Chase award.

▷ ▸ ▹ STYLISTIC
Coolness verzekerd met deze BAAS. Hij koppelt platen naadloos aan mekaar en is vaste dj voor Red Bull. Stylistic zorgt voor een perfecte mix van de fijnste hip hop, reggae, dancehall en disco platen en zet elke plaats, waar ook ter wereld, probleemloos op zijn kop.

▷ ▸ ▹ DosschY
Als resident in Zenith en op de Chaud-parties, toont DosschY zijn kennis van urban music. Draaide zijn platen reeds op oa. Dour Festival, Marktrock, Elements Festival, Urban Dance Festival, etc…

Gegevens

Datum:
26/11/2016
Tijd:
22:00 - 04:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://www.facebook.com/events/1675331779448644/

Locatie

JH Zenith
Otterstraat 58
Dendermonde, Oost-Vlaanderen 9200 Belgium

Organisator

JH Zenith