Laden...
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MIND YOUR BUSINESS – Digitaal Ondernemerslab

12/10/2016 @ 14:00 - 19:00

Mind Your Business transformeert Bibliotheek Dendermonde in een heus digitaal ondernemerslab. Kom experimenteren met digitale audio, muziek of beeld, een 3D-printer bewonderen of een website bouwen!

PIETERJAN MAES – WORKSHOP ‘DYNAMISCHE WEBSITE’
http://www.pieterjanmaes.be/
Deze workshops is gratis en duurt van 14u-18u. Inschrijven is verplicht en kan door te mailen naar [email protected] Voor jongeren van 16 tot 26 jaar.

Inhoud: je creëert een basiswebsite met ‘Processwire’. Dat is een toegankelijke tool waarmee je onder andere een eigen thema voor jouw site kan bouwen. Je maakt een klein portfolio dat je later kan updaten: een home page, een projectenpagina met projectdetails, een contactpagina met bijhorend formulier en het toevoegen van meerdere talen.

DODECAHEDRON – DEMO 3D-PRINTED DESIGN
http://dodecahedron.be/
Dodecahedron is een jonge designer die het graag simpel en praktisch houdt. Hij combineert het potentieel van 3D-printing met eenvoudige materialen. Op die manier ontwerpt hij innovatieve meubels. In ons lab komt hij zijn kunsten demonstreren met een live 3D-printer.

HANGAAR – PHOTO BOOTH
http://hangaar.net/
HANGAAR is een duo met een passie voor informatica, audiovisuele technieken en visueel design. Hun projecten gaan van interactieve installaties en esthetische video’s tot computersoftware en grensoverschrijdende projecten. Speciaal voor jou brengen ze een unieke photo booth mee die jou verandert in ….? Kom het zelf maar ontdekken!

STUDIO MARGUERITTE – VOCAL BOOTH
http://studiomargueritte.com/
Studio Margueritte zijn jonge producers met een hart voor muziek. Voor één keer verhuizen ze de vocal booth naar ons digitaal ondernemerslab. Daarin kan je zelf een boodschap inspreken, jouw stem laten vervormen en ontdekken hoe je met enkele eenvoudige woorden een muzikaal stuk componeert. De stemopname kan je achteraf mee naar huis nemen.

ACADEMIE LEBBEKE: EXPERIMENTELE MUZIEK – KIJK- EN LUISTERPOST
https://experimentelemuzieklebbeke.wordpress.com/
De opleiding Experimentele Muziek Lebbeke verkent de wereld van de hedendaagse en elektronische muziek. Leerlingen raken al doende vertrouwd met geluidsopname, -bewerking en muziekproductie. In hun kijk-luisterpost zie én hoor je hoe dat allemaal in zijn werk gaat.

MUSIC FOR LIBRARY – AFSLUITEND OPTREDEN
Deze verrassing maken we later bekend!

Gegevens

Datum:
12/10/2016
Tijd:
14:00 - 19:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,
Site:
https://www.facebook.com/events/186354608460910

Locatie

Stadsbibliotheek Dendermonde
Kerkstraat 111
Dendermonde, Oost-Vlaanderen 9200 België
+ Google Maps
Site:
http://dendermonde.bibliotheek.be

Organisator

Mind Your Business – JH Zenith ondernemerschap
E-mail:
mieke@jhzenith.be
Site:
https://www.facebook.com/mindyourbusinessjhzenith