Laden...
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Gitaarsound

11 oktober @ 19:30 - 01:00

€10
Op zondag 11 oktober kan je bij LAB58 terecht voor een stevige geartalk. Jonge beloften Helena Mayorga-Paredes en Jesse Maes komen naar Dendermonde met hun setup en demonstreren hun gear.
Of je nu net gitaar speelt en op zoek bent naar je eigen sound, of je al jaren bezig bent en meer wil halen uit je gear: je leert hier sowieso iets bij.
– kan je momenteel terugvinden als gitariste bij tal van bands waaronder het psychedelische Pavlove en Aarde Aan Daan. Daarnaast is ze volop bezig aan haar solo-project waarmee ze als eerste vrouwelijke gitarist afstudeert binnen de pop/rock richting van conservatorium Gent.
Tot slot is Helena ambassadeur van het welgekende Walrus Audio Effects.
is een trotse gearnerd (kijk maar naar zijn instagrampagina waar hij meer dan geregeld zijn pedalboard opnieuw opbouwt). Zijn sounds zijn zo divers dat hij bij tal van bands zijn stempel kan drukken; Hypochristmutreefuzz, Sophia, Mortier, … om er maar een paar op te noemen.
Tickets zijn €10 (zie ticketlink)
Gezien de huidige Covid-maatregelen is vooraf reserveren verplicht.

Gegevens

Datum:
11 oktober
Tijd:
19:30 - 01:00
Kosten:
€10
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Locatie

JH Zenith
Otterstraat 58
Dendermonde, Oost-Vlaanderen 9200 Belgium

Organisator

JH Zenith

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
1 plaats
Dit ticket reserveert 1 plek voor Gitaarsound.
10,00
25 beschikbaar