Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Comedy Night met Lukas Lelie, Bart Vantieghem & Sander VDV

11/03/2016 @ 20:00 - 23:55

€6 – €8

3 topcomedians die op vrijdag 11 maart onze zaal een pak gezelliger zullen maken:

LUKAS LELIE

Lukas stapte in oktober 2012 voor het eerst op een podium. Wat volgde was een indrukwekkend parcours. In 2013 won hij zowel de Lunatic Comedy Award als de Culture Comedy Award en eind 2014 sleepte Lukas de Humo’s Comedy cup in de wacht.

Sindsdien zat Lukas in de redactie van het vierde seizoen van ‘de ideale wereld’ en schreef hij mee aan het VIER-programma ‘Achter de rug.’ waarin hij ook twee keer mocht speechen. Bovendien was Lukas het vaste voorprogramma van Steven Mahieus theatertour ‘Maniak’. Lukas schetst aan de hand van oneliners de triestige staat van zijn leven en zijn onbegrip t.o.v. de wereld rondom hem.

BART VANTIEGHEM

Bart Vantieghem heeft het niet getroffen met zijn ouders. Omdat zij geen geld hebben om 2 kinderen op te voeden wordt Bart na zijn geboorte ingevroren. Als hij na 3 jaar eindelijk is ontdooid wordt hij door zijn moeder te lelijk bevonden en ruilt zij hem voor een dood kindje…

Ieder normaal mens houdt hier een trauma aan over, maar niet Bart Vantieghem. Doorspekt met hilarische liedjes over de hond van Al Qaeda en Freddy the Fat Ass Bastard.weeft Bart er een comedyshow rond en vertelt over zijn moeilijke jeugd, zijn carrière bij de rijkswacht en zijn homofobe pépé.

SANDER VDV

Sander VDV schuwt taboe noch cliché. Kan zowel plat als doordacht, grof als gesofisticeerd genoemd worden. Sander stond in de halve finale van de Humo’s Comedy Cup 2014, werd geselecteerd voor Get Up Stand Up en was het vaste voorprogramma van Gunter Lamoot. Ook Sander schreef mee aan het Vier-programma ‘Achter de rug.’

Deuren: 20.00u
Start: 20..30u

Toegang:
-26jarigen en leden: 6€
oldies en niet leden 8€

Gegevens

Datum:
11/03/2016
Tijd:
20:00 - 23:55
Kosten:
€6 – €8
Evenement Categorie:

Locatie

JH Zenith
Otterstraat 58
Dendermonde, Oost-Vlaanderen 9200 Belgium
+ Google Maps

Organisator

JH Zenith