Laden...
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

46 Jaar Zenith met Lil Kleine [SOLD OUT]

21/11/2015

€5

Lil’ Kleine is DE hit van dit moment! De track ‘Drank en Drugs’ samen met Ronnie Flex is razend populair. Het nummer staat op het album ‘New Wave’ wat in april 2015 werd gepubliceerd. Het album is het resultaat van een muzikaal samenkomen met Nederlands beste rappers, waaronder Lil’ Kleine. Hij heeft een groot aandeel in dit album, met o.a. ook zijn hits ‘Zeg dat niet’ en ‘Dom dom dom’.

De carrière van Lil’ Kleine (Jorik Scholten, 1994) begint al op zijn achtste met dansen en acteren. Dit wordt opgemerkt door Lange Frans en hij adviseert hem tot op de dag van vandaag op zowel zakelijk als creatief gebied, en met succes! Kenmerkend voor het werk van Lil’ Kleine is zijn Amsterdamse accent, samen met zijn soms nogal directe teksten. De rapper maakt gretig gebruik van de mogelijkheden die hiphop biedt: stoer maar legt ook zijn hart op tafel en schroomt niet om zijn gevoelens te tonen.

Support Acts:

♪ Manray x Ephonk ft Dvtch Norris (1/2 Soul Shakers, Tour DJ Coely, Beatville)

Zoals Manray gaan er geen dertien in een dozijn; ‘De Poezenbaas’ is een waar afrodisiacum achter zijn draaitafels. Geen genre wordt geweerd, als het maar zwoel en sexy klinkt, maar verwacht geen ballades of tango’s. Gewoonlijk gaan de meisjes compleet uit hun dak, terwijl de heren hun beste danspassen showen. Voeg daar nog eens Ephonk, tour DJ van Coely, aan toe en live MC-werk van Dvtch Norris, een andere ster van het beatville label en het feest kan niet anders dan ontploffen! Wij nemen aan dat je niet meer argumenten nodig hebt…

♪ Neglectik (Chase, Chaud, Nijdrop)
♪ DosschY (Zenith Resident, Dour)
♪ Clangor (Eclips Resident, Sterfest, Perfect Driver)

tickets via
www.jhzenith.be/tickets
Freedom (Ridderstraat 7, Dendermonde)
CaféToreken (Jules De Buckstraat 1, 9280 Lebbeke)
LET OP: OP = OP, reeds 50% sold out!

Gegevens

Datum:
21/11/2015
Kosten:
€5
Evenement Categorie:
Website:
www.jhzenith.be

Locatie

JH Zenith
Otterstraat 58
Dendermonde, Oost-Vlaanderen 9200 Belgium

Organisator

JH Zenith